3081 OSMO Údržbový olej/bezb. polomat 2,5 l

Skladem: poslední 1 ks, v externím: 36 ks
2 109,00 Kč bez DPH
2 551,89 Kč s DPH
Bezbarvý, rychle schnoucí údržbový prostředek pro běžnou údržbu i hloubkovou péči a oživování olejovaných a/nebo voskovaných ploch dřevěných schodů. Zašlé a matné plochy Osmo Údržbový olej oživí. Při včasném použití Osmo Údržbového oleje -neošetřené
dřevo nesmí být vystaveno okolním vlivům- zabráníte pracnému broušení a nutnosti provádět renovační nátěry. Chrání dřevo mikroporézně, neodlupuje se a netvoří šupinky.Olej je určený pro všechny olejované dřevěné podlahy jako jsou podlahy z masivního dřeva, masivní prkna, parkety, palubky, OSB desky a korkové podlahy stejně jako pro schodiště a nábytek. Doporučeno pro použití u silně namáhaných podlah (restaurace, muzea a další typy silně namáhaných podlah).

Příprava: Olejovaný dřevěný povrch musí být čistý, suchý, bez přítomnosti prachu. Povrch omyjte Osmo Wisch-Fixem a důkladně opláchněte čistou vodou. Údržbový olej je připraven přímo k použití. Před jeho použitím dobře protřepejte obsah.

Zpracování: S přiloženými Osmo Easy pady nebo hadříkem bez žmolků nanášejte Údržbový olej v tenké vrstvě a vmasírujte do hloubky dřeva. Odstraňte přebytky materiálu. Za dobrého větrání nechte schnout ca. 3 - 4 hodiny.

Pozor: Výrobkem nasáklý hadr okamžitě po použití vyperte v čisté vodě nebo uchovávejte ve vzduchotěsně uzavřené kovové nádobě, hrozí nebezpečí samovznícení.
Specifikace produktu
Váha 2,60 kg
Odstín 3081
Název odstínu Bezbarvý hedvábný polomat
Objem 2,5 l
EAN 4006850851768
Skupina Údržbový olej
Balení 2 ks
Kód 15101046