5443 OSMO Barevný olej/profi/ Koňak 1 l

Skladem: 0 ks, v externím: poslední 1 ks
1 082,00 Kč bez DPH
1 309,22 Kč s DPH
Osmo Barevný olej je vysoce kvalitní barevný pigmentový základ bez obsahu rozpouštědel pro profesionální kladeče podlah, vhodný pro všechny dřevěné podlahy z tuzemského dřeva (prkna z masivního dřeva, selská prkna a palubkové podlahy) podle DIN 18356.
Bezbarvá konečná úprava se provede Osmo Tvrdým voskovým olejem Pure. Hotový povrch se vyznačuje zvláštní tvrdostí povrchu a odolností proti ošlapání. Odpuzuje vodu a je nenáchylný k zašpinění. Skvrny lze odstranit snadno a beze stop. Dodatečnou úpravu jednotlivých silně zatěžovaných a poškozených míst bez znatelných okrajů lze provést pouze jednoduchým očištěním a přetřením. Žádné celoplošné obrušování a přepracování celé plochy.
Osmo Barevný olej je založen na bázi přírodních rostlinných olejů a vosků. Povrch má otevřené póry, neodprýskává ani nepraská nebo se neodlupuje. Proto se také hodí obzvláště dobře k použití ve vlhkých prostorách jako kuchyň a koupelna.
Odolný vůči vínu, pivu, kole, kávě, čaji, ovocným šťávám, mléku a vodě, vyhovuje požadavkům normy DIN 68861-1A, nezanechává stopy po vodě.
Na bázi přírodního oleje - vosku
Osmo Barevný olej je založen na bázi přírodních rostlinných olejů a vosků. Přírodní oleje a vosky pronikají hluboko do dřeva. Uchovají ho zdravé a elastické a nenechají ho vyschnout. Dřevo může dýchat. Vlhkost může unikat. Bobtnání a smršťování dřeva je omezeno.
Oblasti použití - dřevěné podlahy ve vnitřních prostorách.
Pro tvrdé dřevo jako wengé, meranti, merbau, jatoba atd. je třeba upřednostnit úpravu Osmo Čistým voskem (provést zkušební nános!). Další informaci získejte v technickém listu výrobku.
Specifikace produktu
Váha 1,20 kg
Odstín 5443
Název odstínu Koňak
Objem 1 l
EAN 4006850846788
Skupina Barevný olej ( pouze pro profesionální zpracovatele )
Balení 6 ks
Kód 13400090